marți, 30 octombrie 2012

Schimbari pana in ceasul al XII-lea la PPDD Constanta .....

Dupa lungi discutii, schimbari si raschimbari de nume, PPDD Constanta si-a finalizat lista de candidati pentru Parlament. Iata cine sunt aspirantii la Camera Deputatilor:
Colegiul 1 - initial era propus Marius Stamate, insa aceasta a renuntat la candidatura. In locul lui a fost nominalizat Mihai Tararache SAU Radu Ion - nu stiu cand vor decide care dintre cei doi va fi candidat, avand in vedere ca astazi PPDD este obligat sa-si depuna listele de candidati!
Colegiu 2 - Stelica Murariu  (detalii despre el veti gasi in postarile mele anterioare)
Colegiul 3 - Razvan Condurateanu - fiul omului de televiziune Florin Condurateanu . Intr-o prima faza, acest colegiu ii fusese atribuit lui Gabriel Mascas (si despre el veti gasi informatii in postarile mele anterioare). Si el a renuntat la candidatura.
Colegiul 4 - Dumitru Bocai
Colegiul 5 - Ema Gavrila (despre ea voi scrie mai multe in postarile viitoare). Intial pentru acest colegiu se vehicula numele lui Silviu Wagner dar .... nu a mai fost sa fie!
Colegiul 6 - Nicolae Sandru
Colegiul 7 -  Mircea Stoian (fost deputat PRM)
Colegiul 8 - George Popescu
Colegiul 9 - Gica Slabu
Colegiul 10 - Nicoleta Ploscaru. Numele ei a fost initial pe lista, apoi s-a vehiculat numele Magdei Stavrositu.  Intr-un final, liderii PPDD Bucuresti au decis sa o arunce in batalie pe Nicoleta Ploscaru.
Si la senat sunt cateva modificari notabile.
Pe colegiul 1  candideaza Gabriel Candidatu; pe colegiul 2, contracandidat al senatorului Nicolae Moga si al candidatului ARD Tanase Barde a fost desemnat Marian Vasiliev.
Pe colegiul 3, impotriva lui Alexandru Mazare si a lui Gheorghe Mandila va candida Sali Negeat, iar pe colegiul 4 va candida Maria Stavrositu. Ea va avea astfel placerea de a se bate cu Christian Chiru (care s-a opus nominalizarii ei pe colegiul 10 Camera Deputatilor) si cu Mircea Banias (cu care, de asemenea, nu se afla in cele mai calde tandreturi...).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu