vineri, 26 octombrie 2012

Locuitorii din Mangalia pot bate matanii

O veste de ultima ora vine sa insenineze ziua de astazia locuitorilor din municipiul Mangalia.
O comisie a Consiliului Local Mangalia a semnat procesul-verbal de preluare a celor 33 de Centrale Termice din oraş de la Callatis Therm, urmand ca, in  zilele urmatoare sa inceapa probele cu apa rece pe instalatiile de incalzire. In urma acestui demers, centralele termice au intrat in  administrarea Goldterm, societate al carei actionar unic este Consiliul Local Mangalia. Sambata si duminica, reprezentantii Goldterm vor face verificari ale sistemelor de termoficare din incinta blocurilor.  "Facem apel la cetatenii racordati la sistemul centralizat de termoficare sa fie acasa la acest sfarsit de saptamana pentru că se baga presiune pe calorifere ca să verificam instalaţiile", a declarat directorul Goldterm, Dan Georgescu. In aceasta perioada, responsabilii societatii analizeaza mai multe oferte de achizitionare a combustibilului necesar producerii agentului termic, astfel incat sa fie aleasa cea mai buna varianta pentru cetateni.
Trebuie sa amintesc faptul ca, iarna trecuta, locuitorii din Mangalia au rabdat de frig, pentru ca societatea Callatis Therm, infiintata pe vremea cand primar al municipiului Mangalia era Zanfir Iorgus, actualmente deputat PDL si candidat pentru un nou mandat in Parlamentul Romaniei (tot din partea PDL), nu a mai furnizat caldura din cauza (spuneau ei!) a datoriilor pe care Primaria Mangalia le avea catre ei.
Fara a avea intentia de a-l lauda pe Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia (ca doar campania electorala pentru noi alegeri locale este inca foarte departe!) nu pot sa nu constat ca a rezolvat una din problemele majore ale orasului; problema in rezolvarea careia se angajase in campanie ... Deci are o bila alba, mare, din partea mea! Nu ca ar avea nevoie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu