luni, 17 martie 2014

Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

In sedinta de Consiliu Judetean Constanta, care s-a desfasurat astazi, cei 35 de consilieri prezenti au acordat titlul de Cetatean de Onoare Simonei Halep, jucatoarea de tenis in varsta de 22 de ani, nascuta si crescuta la Constanta. Placheta oficiala, diploma si un buchet imens de flori  au fost inmanate de catre presedintele CJC, Nicusor Constantinescu; emotionat, acesta a adresat cuvinte frumoase tatalui sportivei, Stere Halep, spunand ca sportiva merita acest titlu pentru onoarea, demnitatea si cinstea de care da dovada. Simona Halep este cel mai tanar constantean care a obtinut acest titlu.
Simona Halep a ajuns in mod oficial jucatoarea de tenis numarul 5 a a lumii, cel mai important titlu obtinut vreodata de o tenismena romana. Sportiva noastra nu a putut participa la sedinta CJC, intrucat se afla la mare distanta, tocmai in SUA, unde chiar astazi a aflat ca va juca cu Stephanie Voegele. Mult succes, Simona!





Un comentariu:

  1. Clasarea in WTA atesta o valoare asa, mai mult statistica. Simona va putea lua loc alaturi de Virginia Ruzici doar dupa ce va castiga un turneu de Grand Slem. Jocul ei, tineretea ii permit din plin acest lucru. Mult succes, suntem alaturi de ea. Hai Simona!

    RăspundețiȘtergere