miercuri, 12 decembrie 2012

Fustangiii...

Daca v-ati asteptat la altceva, ghinion! 
JOI, 13 DECEMBRIE, orele 19:00

 Cityplex va invita la proiectia filmului „FUSTANGIII”

Intrarea libera – in limita locurilor disponibile

 In cadrul programului Europa Cinemas, Cityplex va invita JOI, 13 DECEMBRIE, orele 19:00 la proiectia filmului „FUSTANGIII”.
Sinopsis: Infidelitatea masculină sub diverse forme, văzută de 7 regizori diferiţi. Scrisă, regizată şi interpretată de Jean Dujardin, Les Infidèles este o comedie îndrăzneaţă realizată din mai multe scurt-metraje pe tema adulterului. Împreună cu Michel Hazanavicius, şi alţi regizori francezi, Dujardin şi Gilles Lellouch oferă o imagine lejeră, amuzantă şi pe alocuri deocheată a celor mai celebre obiceiuri extraconjugale.
Cityplex si-a propus ca, incepand din 2012, sa devina un „ambasador” al artei cinematografice europene, promovand  în cadrul programului Europa Cinemas cele mai reprezentative productii europene ale anului.
Intentionam sa aducem titluri cu subiecte actuale si interesante pentru tineri , scopul nostru fiind acela de a contribui la intelegerea culturii si mentalitatilor din alte zone geografice .Vom avea cel putin 2 proiectii de filme pe luna cu intrare libera, ocazie cu care vom promova tinere talente locale din domeniul artei, fie ca este vorba de pictura, literatura, muzica, dans,  film, teatru etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu