vineri, 21 ianuarie 2011

Tragedia Cuget Liber

Doamne, am ras cu lacrimi ....
M-a pus naiba sa citesc ultimele stiri postate pe site-ul Cuget Liber. Cand colo, vad un titlu aparut pe la ora 11.11: Tragedie!. Repede, impiedicandu-ma printre ramii calculatorului si printre titlurile insipide (doar uneori sugubete), deschid articolasul sa aflu ce tragedie s-a mai petrecut in orasul de la malul marii. Cu venele umflate la tample de emotie si cu inima batand tare, tare, aflu, cu stupoare, despre ce este vorba: "A murit regina sexului oral, Sexy Cora".
Daca s-ar fi vrut a fi un titlu zeflemitor, ar fi trebuit puse niste ghilimele. Daca s-a dorit a fi o stire informativa (si inclin sa cred ca acesta a fost sensul postarii), atunci Cuget Liber si-a iesit de tot din fire. In functie de ceea ce si-au dorit sa transmita publicului cititor, ar fi trebuit sa detalieze putin, sa explice pe ce criterii Cora a fost desemnata regina sexului oral; poate ar fi postat si niste desene explicative, mai invatau si copiii  nostri ceva util citind un ziar care se pretinde de factura serioasa. Daca si-au dorit ca toti barbatii sa verse siroaie de lacrimi, spre deliciul soriceilor din jur, atunci ar fi trebuit sa stie cati constanteni au avut parte de placerile oferite de sexy Cora.
In fine, ce o fi fost in capul jurnalistilor de la Cuget Liber mi-este greu sa inteleg; dar chiar si asa, nu pot decat sa le multumesc din inima pentru ca, intr-o zi de vineri, pe la ora 16.00, cand toata lumea se pregateste de un sfarsit de saptamana relaxant, ei m-au ajutat sa ma refulez prin ras, dupa o saptamana stresanta de lucru.
Ceea ce va doresc si voua.

7 comentarii:

  1. A murit regina sexului oral... Doamne, ce tragedie... Cine o sa ne mai dea lectii, de acum incolo...
    (Se intelege ca asta e pura ironie? LOL)

    RăspundețiȘtergere
  2. uite, vezi, in nimicnicia mea, ca o egoista ce sunt, la acest aspect nu m-am gandit. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate, genul asta de stire creste numarul accesarilor... cred ca o sa mai citim astfel de tragedii

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, draga mea, informatia era cu adevarat trista si grava pentru o categorie, bag seama, din ce in ce mai numeroasa de persoane din tara asta. Pe tine te-a amuzat dar cine stie cati au lacrimat gandind ca s-a stins o lucratoare renumita intr-ale sexului( intr-o anume forma a lui).O stahanovista pe altarul placerilor omenesti si-a dat duhul! Astept asemenea vesti legate de curvele din politica romaneasca! Astea chiar mi-ar bucura chiar si cea mai proasta zi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina, multumesc pentru comentariu - iti promit ca, in cel mai scurt timp, voi scrie despre curvele din ploitica romaneasca ... Ai vreo preferinta pentru inceput?

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela, scuza-ma ca nu am raspuns pana acum. Stiu ca ai perfecta dreptate - dar sa stii ca treaba asta cu:"asta vor cititorii, asta le dam" servita pe tava de jurnalisti este doar o scuza jalnica si fara fundament. Oamenii citesc ceea ce le dai = dar pentru multi jurnalisti e mai simplu sa scrie despre mondenitati - balacareala nu necesita un limbaj prea elevat!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stiu cum sunt altii, dar eu ma gandesc ca, totusi, a murit un... om! Sincer, putin imi pasa de ce a ajuns o stire de "ultima ora". Intr-o tara promiscua astfel de "prioritati" sunt mereu afisate pe prima pagina. Insa, inainte de toate ... a murit un om! Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere