marți, 20 mai 2014

Mazare are aliati de nadejde din Portul Constanta

Se ingroasa gluma pentru sindicatele portuare; daca ieri erau batosi si isi permiteau sa ridice tonul la primarul Radu Mazare, cred ca astazi, dupa ultimele evenimente care au avut loc in Port, sindicalistii s-au cam inmuiat. Bine, protestele lor continua si maine, conform graficului stabilit.
 Dar ce s-a mai intamplat astazi? Pai, imediat dupa saptamanala prezenta la sediul IPJ Constanta, Radu Mazare s-a deplasat in Port, unde s-a intalnit mai intai cu directorul general al companiei Minmetal, Liviu Ghebaur. Chiar daca in urma cu o saptamana liderii Minmetal au participat la mitingul care a avut loc impotriva ideii de preluare a pachetului de 13% din actiunile portuare, de la ministerul Transporturilor la Municipalitatea locala, astazi lucrurile au capatat o intorsatura neasteptata. In urma intalnirii, primarul Radu Mazare a declarat:"Am discutat despre posibiliatea ca lucrurile sa iasa bine. Sa iasa bine pentru municipalitate, sa iasa bine pentru ei, ca operatori, sa iasa bine pentru port.  (...) Am agreat ca putem sta de vorba ca niste oameni rezonabili, si care, de fapt, au aceleasi interese ca treaba sa mearga bine." Cu alte cuvinte, s-a facut pace intre municipalitate si compania Minmetal.
Si daca tot era in Port, Rau Mazare a avut o intalnire si cu reprezentantii Chimpex, in urma careia s-a aratat extrem de multumit. Mazare a declarat la finele intalnirii ca societatea "respecta autoritatile statului, nu sunt nici pro, nici contra."
Mazare a mentionat apoi ca intalnirile lui cu reprezentantii companiilor portuare vor continua si vor fi surprize. "Veti constata cu surprindere ca raman doar doi-trei operatori care se opun vehement transferului." a opinat primarul Radu Mazare.
Ramane, asadar, de vazut ce se va intampla si cu ce spor!



















































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu