sâmbătă, 29 septembrie 2012

Taranistii se rasucesc in morminte

Ei, bine, am trait sa o vad si pe asta: noua alianta ARD, constituita, cum spuneam si in alte postari, ca un anus contra naturii, o alianta nefireasca (la fel cum este si USL, cel putin in opinia mea!) a ajuns sa-si insuseasca pe toti marii oameni ai tarii, sa se foloseasca de numele lor. Am vazut cum liderii aliantei ii invoca pe Mihalache, pe Corneliu Coposu, pe Ion Ratiu. Ca si cand ei ar avea ceva in comun cu acesti oameni! Cand l-am votat pe Ratiu, in '90, mai era putin si aruncau cu totii cu rosii in mine. Eram la Fetesti, unde primisem repartitie guvernamentala, si in tot orasul acela votasera cu Ion Ratiu 3 (TREI) persoane. Unde era atunci Pavelescu, marele taranist vopsit (care a trecut prin aproape toate partidele de pe esichierul politic)? Unde era dl. Blaga, mare om politic care i-a fost alaturi lui Traian Basescu, devenit ministru al FSN (ma rog, front trecut mai apoi prin mai multe denumiri, din care au ramas astazi PSD si PDL) si acum se cred si incerca sa ne determine pe noi sa credem ca sunt mari politicieni de dreapta. Pe atunci erau, cum altfel, de partea invingatorilor! Iar invingatorii erau FSN si Iliescu, Petre Roman si Traian Basescu.
Sunt revoltata! Stiu ca Mihalache, Coposu si Ratiu au murit nefericiti si nelinistiti. Au anticipat vremurile pe care le traim astazi si au facut tot ce a depins de ei ca lucrurile sa nu ajunga in acest punct mort. Stiau ca tara asta va fi condusa de oportunisti, de oameni care se gudura, apoi musca, fug si dupa aceea ii denigreaza pe cei care au coloana vertebrala si idealuri in viata. Nimicnicia acestora ii impiedica sa vada, sa stie, sa simta ca mai sunt multi romani care cred in destinul lor, care cred cu tarie ca intr-o zi unul de-al lor, care nu vrea sa fure, care vrea sa traiasca decent si va munci pentru asta, unul care are idealuri si crede in demnitatea romanilor, va ajunge sa conduca aceasta tara. Da, avem un trecut magnific si, prin prisma acestuia putem avea si un viitor magnific.
Cat tupeu pot sa aiba cei din ARD incat sa se foloseasca de numele lui Mihalache, al lui Coposu si al lui Ratiu? Se folosesc de numele lor fara a sti ca memoria lor ii va putea bantui. Stie oare Pavelescu si ceilalti din alianta ce au spus acesti oameni? Stie Pavelescu ce spunea Mihalache? "Flamanzii sunt intotdeauna gata sa lupte!". Stie Pavelescu (ma tot folosesc de numele lui pentru ca el se proclama drept urmasul acestor seniori!) ce spunea Corneliu Coposu? "Mandria romaneasca traieste si creste din aprinsul sange dac. Noi suntem insemnati pentru vecie, in ascunzisul sufletului nostru, cu pecetea dacilor viteji. Si vremea nu o poate sterge!"
Ma bucur ca liderii aliantei ARD nu spun ca sunt urmasii dacilor! De fapt, a nu spune asta este, de fapt, un act de lasitate! Dar care nu ma mira venind din partea lor!  Uniunea Europeana nu ar ierta niste bieti romani care ar sustine ca sunt urmasii intemeietorilor Europei si urmasii civilizatorilor triburilor din Germania, Franta, Spania, Portugalia etc.
Stie Pavelescu ce spunea Ion Ratiu? Spunea: "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine!"
Cati dintre romani simt ca pot sa nu fie de acord cu cei ce ne conduc? Si, cati dintre ei pot afirma ca nu sunt de acord cu cei ce ne conduc? Astept raspunsurile acelora......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu