luni, 25 aprilie 2016

Reprezentanții PNL, ALDE, PSD și-au depus candidaturile la Techirghiol

Este o perioadă plină, în care candidații tuturor formațiunilor politice sunt optimiști și ferm convinși că ei, și nu ceilalți, vor câștiga bătălia electorală.  La Techirghiol, de exemplu, astăzi și-au depus candidaturile reprezentanții PNL – Iulian Soceanu, PSD – Constandin Florea, ALDE – Marian Cîciu. Cine sunt ei și ce șanse au să câștige primăria o să vă spunem în continuare.
Constandin Florea, un politician avut
constandin floreaConstandin Florea este candidatul PSD la primăria Techirghiol. El este administrator al firmei SC Flormin SRL și un politician cu ștate vechi de plată. A candidat la alegerile locale din 2008 și 2012 din partea PD-L, dar a pierdut la mustață în fața fostului primar Adrian Stan. Însă cariera lui politică nu se limitează la dorința de a fi primarul localității. El a fost foarte mulți ani consilier local și, chiar dacă multă lume îl consideră puțin deplasat în declarații, alții spun despre el că este un om onest, care dorește ca localitatea să prospere și că va munci pentru acest deziderat. Să vedem cât de bine stă din punct de vedere financiar. În anul 2012, potrivit declarației sale de avere, avea două terenuri agricole, cumpărate unul în 1996, iar cel de-al doilea în 2006, trei spații comerciale, un autoturism Toyota și bijuterii de familie, în valoare de 50.000 euro. Doi ani mai târziu, declara că are trei terenuri, trei spații comerciale, o mașină și aceleași bijuterii. În anul 2015, îi mai apare un teren cumpărat la Agigea, dar nu mai trece în declarația de avere bijuteriile scumpe. Probabil o fi uitat să le menționeze, că este greu de crezut că a renunțat la ele.  În opinia multora, are șanse mari anul acesta și este posibil să devină primar.
Iulian Soceanu, un liberal convins
Soceanu-IulianIulian Soceanu este la ora actuală viceprimar cu atribuții de primar. El este un liberal convins, chiar dacă în urmă cu ceva vreme a plecat din partid și a fost consilier independent, dar a revenit. De profesie este profesor de Educație Fizică și Sport și a făcut rugby în tinerețe în cadrul clubului Farul Constanța. Din punct de vedere financiar, stă foarte bine și el. Este administrator la firma, SC Iulimar Fashion, și are acțiuni la SC Instalco Construct și la Tech Pro Com. În anul 2013 avea un teren intravilan, o casă și o mașină. Un an mai târziu, a mai achiziționat un teren împreună cu Viorel Văleanu și a deschis o hală de producție. În 2015, avea deja trei terenuri, unul luat în concesiune în 2010, altul în 2014, precum și unul în proprietate, din anul 2014.
Marian Cîciu, candidat din partea ALDE
candidat alde techirghiolCum ALDE este un partid relativ nou, ne imaginam că ne va fi foarte greu să găsim informații despre candidatul acestei formațiuni politice. Și totuși… El este constănțean, dar de nouă ani locuiește la Techirghiol. Profesional vorbind, este sales manager la Top Line Europe, iar în anul 2015 a obținut locul 3 la nivel național pentru vânzările efectuate. A absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității Craiova și acum speră să devină primar al orașului Techirghiol.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu