marți, 29 ianuarie 2013

Iata opinia Fortei Civice...

"Partidul Forta Civica, Filiala Judeteana Constanta isi exprima dezacordul total fata de dezinteresul vadit al administratiei publice locale de a gasi solutii viabile si eficiente pentru reducerea costului gigacaloriei in municipiul Constanta.
De mentionat faptul ca cetatenii orasului nostru sunt ingreunati in fiecare iarna cu plata impovaratoare a agentului termic furnizat de CET prin intermediarul RADET, care are in administratie punctele termice. Gigacaloria din Constanta fiind cea mai scumpa din tara.
In multe alte orase din Romania gigacaloria este la jumatate de pret fata de cat platesc constantenii la ora actuala. Deci solutii exista, dar nu exista decenta si responsabilitate politica fata de cetatenii orasului nostru.
Cu toate ca au existat numeroase promisiuni electorale, din partea actualului edil de a gasi solutii pentru o ,,gigacalorie mai ieftina" acestea au ramas doar promisiuni fara nici o finalitate, de fapt ca multe alte promisiuni facute de actuala guvernare USL.
Forta Civica Constanta atrage atentia opiniei publice asupra faptului ca necesitatile elementare pentru a avea un trai decent nu reprezinta prioritati pentru actuala administratie si acestea nu fac parte nici din agenda politica a guvernarii USL.
De asemenea ne exprimam dezacordul total in privinta cresterii taxei de habitat in municipiul Constanta, acest lucru putand crea un precedent pentru marirea ulterioara a taxelor si impozitelor.
Impovararea populatiei cu o gigacalorie extrem de scumpa si cresterea taxei de habitat nu reprezinta o solutie pentru suplimentarea fondurilor municipalitatii.
Forta Civica Constanta sustine ideea ca solutia cea mai eficienta o reprezinta constientizarea faptului ca cetateanul nu mai poate fi sursa bunastarii ilicite ale grupurilor de interese ce isi gasesc existenta prin contractele publice. "
Fara comentarii! Daca aveti, faceti-le!

Un comentariu:

  1. Constanta avea nevoie demult de un suflu nou...din pacate se intelege greu ca schimbarea inseamna progres. In momentul de fata suntem fii ploii nu locatarii unuia dintre cele mai mari orase din Romania. Nu avem trecut , fiindca tot ce e vechi in orasul asta este la indemana lacomiei unora, nu avem viitor fiindca nu avem solutii . Tehnicienii adevarati au sters-o de aici sau n-au curaj sa se afirme intr-un 'stat in stat'. Tot ce se face nou apare brusc in campanii electorale. Iata ca nu mai e Boc demult la guvern sa nu trimita bani la Constanta...S-a schimbat ceva ?

    RăspundețiȘtergere