sâmbătă, 9 aprilie 2011

Gimnasti de aur

Flavius KOczi si Sandra Izbaza au castigat medalii de aur la Europenele din Germania.

Flavius Koczi a reuşit un exerciţiu excelent, notat cu cea mai mare notă, 15.500, care i-a adus aurul european.
Flavius Koczi a cucerit, vineri, şi medalia de argint la individual compus, iar duminică va încheia cu finala la sărituri.
In urma cu cateva minute, si Sandra Izbasa a reusit sa castige medalia de aur, la sarituri.
Iata ca pentru o zi senina de sambata, avem si motive de fericire!
Macar sportul sa ne mai aduca zambetul pe buze.
Felicitari gimnastilor si multumesc pentru starea de bine pe care mi-au dat-o.

3 comentarii:

  1. Am vazut si eu evolutia gimnastilor nostri. Felicitari.
    Promit insa ca nu voi privi stirea cu reintoarcerea lor in tara, pentru ca in primele doua zile sigur vor fi confiscati de Basescu, Udrea si politicienii din guvernul lui Boc.
    Asa cum de altfel a fost confiscat si Lucian Bute.
    Prefer sa le urmaresc evolutia sportiva si nu perioada de captivitate in coliviile temporare in care ii inchid politicienii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. E f frumos si cu ei ne putem mandri.Felicit si acel post de televiziune care a transmis si ne-a facut sa fim mandri de toti gimnastii nostri.
    Pt cine si-ar fi permis ar fi fost f frumos sa te afli si in acea sala unde atmosfera este extraordinara.Spectatorii urmaresc cu acelasi interes si aceleasi emotii fiecare concurent, sufera cu fiecare concurent (indiferent de tara ) la nereusite si exulta de bucurie la reusite.Evident emotiile mari sunt pt ai tai, dar nimeni nu-si permite sa-i fluiere pe ceilalti.
    Sunt un fan inrait al fotbalului,dar nu mai urmaresc de mult timp balacareala noastra, ca sa nu mai spun de mersul la stadioane....Daca ai putin bun simt(dar f putin), iti este rusine sa stai intr-o tribuna in tara.Iar GSP-urile si Sport.ro, traiesc din asta.
    Am vazut ca putini oameni carora le place teatrul, iubesc sportul, dar ii sfatuiesc ca macar o singura data sa mearga la un concurs de gimnastica(cu care ne-am mandrit tot timpul),sau la patinaj artistic.Nu este deloc scump si este spectacol adevarat.Incerc pe cat posibil ca in tara sa nu pierd aceste ocazii(f putine, e drept). Afara un bilet full pt tot concursul(4 zile), este mai mic decit la un meci din champions league.
    Si comparand si nivelul de gindire a unui fotbalist...Deci ne putem mandri ca suntem Romani cu gimnastii nostri!

    RăspundețiȘtergere
  3. o, da, iar astazi, la sol, fetele noastre au facut "dubla" si au luat aur si argint. Si mai sunt si frumoase...:))

    RăspundețiȘtergere