vineri, 10 iunie 2016

Seawolves Bike Fest 9 – la camping S în Mamaia



Pentru iubitorii muzicii rock, și nu numai, zilele acestea va fi organizat un tur de forță în stațiunea Mamaia. În intervalul 10-12 iunie, adică de astăzi și până duminică, se va desfășura cea de-a noua ediție a festivalului Seawolves Bike. Acesta va avea loc la Camping S din Mamaia Nord. Potrivit organizatorilor, nu vor lipsi dozatoarele de bere, tăria de întâmpinare, concursurile cu premii, cântările haiducești în jurul focului de tabără organizate până în zori. Va fi și o paradă moto, un late night show dar și focuri de artificii. Ca în fiecare an, și scena festivalului va fi super animată de trupe de rock noi și vechi sau consacrate. Astfel, această seară va fi dedcicată coverurilor.  Iată programul:
Astăzi – 10 Iunie (cover bands night): NEW DEAL – Serbia, Ziua Liberă – Constanta, Secret Society – Bucuresti, Hangover – Constanta, Hippy Band – Galati. Mâine seară vor fi spectacole cu trupe cunoscute și foarte cunoscute. Iată programul acestora: Sâmbătă – 11 Iunie (seară rock & heavy metal): ZDOB ȘI ZDUB – Rep. Moldova, Trooper – București, Magica – Constanța, Sanctuar – Timișoara, Astral Ofidian – Constanța.
Organizatorii au precizat că în fiecare seară, până la răsăritul soarelui, participanții se vor aduna pe plajă, în fața focului de tabără pentru tradiționalul recital folk&rock cu Silviu Covaci, care va acompaniat la tobe de Ionuț Micu. Prezentatorul evenimentului va fi Cristian Hrubaru, de la Rock FM!
“Ca și anii trecuți, motoarele și mașinile vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spațiu special amenajat și supravegheat non-stop (în interiorul campingului). Prețul unic de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 35 Ron. Accesul în camping se va face pe baza de brățări, care vor fi de două feluri: brățări pentru acces doar în zona de concerte și terase și brățări pentru acces și în zona de campare.”
Cazarea se poate face fie la cort - gratuit bineînțeles - (condițiile în camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dușuri este apă caldă non stop), fie la pensiunile sau hotelurile din zonă. Așadar, să înceapă distracția!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu